Σχετικά με εμάς

Με μοντέρνα ενδύματα και αξεσουάρ κορυφαίας ποιότητας το Nassdress ήρθε για να δώσει ένα ολοκληρωμένο λουκ που θα καθηλώσει τα βλέμματα!

Στο κατάστημα Nass Dress στο Παγκράτι, το έμπειρο και καλά εκπαιδευμένο προσωπικό μας θα σας βοηθήσει να περιηγηθείτε στον χώρο της μόδας, βρίσκοντας το κατάλληλο ρούχο για καθημερινές, αλλά και πιο ιδιαίτερες εμφανίσεις σας. Μη διστάσετε να μας επισκεφθείτε για να ανακαλύψετε από κοντά όλο τον κατάλογο μας ή να κλείσετε ένα ραντεβού για να δοκιμάσετε το ρούχο που σας ενδιαφέρει. Επιλέγουμε τα ρούχα μας μόνο από κορυφαίους καταλόγους τις διεθνούς μόδας, πάντα με τη σκοπιά των νέων τάσεων. Σε κάθε περίπτωση, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά και να σας βοηθήσουμε με τις στυλιστικές μας γνώσεις για τις επόμενες αγορές σας.

Κλείστε ένα online ραντεβού για να δοκιμάσετε το ρούχο που σας ενδιαφέρει ή επισκεφθείτε μας στο κατάστημά μας Αστυδάμαντος 1, Παγκράτι. Δεν είστε από Αθήνα; Είμαστε έτοιμοι να σας κάνουμε μια ηλεκτρονική παρουσίαση του προϊόντος μέσω Video Calling, με τη χρήση Viber, WhatsApp, Skype, Zoom ή όποια άλλη διαδικτυακή εφαρμογή σας βολεύει. (ισχύει και για τους περιορισμούς της καραντίνας.)

AIKATERINI NASTA
CEO - SALES MANAGEMENT

SUZANA SCHIZA
CEO - Marketing Director

Εξερευνήστε τη συλλογή μας και ανακαλύψτε τα υπέροχα φορέματα, tops, bottoms και αξεσουάρ στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε από κοντά και να τα δοκιμάσετε στο κατάστημά μας!