Τρόποι παραγγελίας προϊόντων NassDress

Η παραγγελία των προϊόντων (γυναικεία μόδα, ρούχα, αξεσουάρ, κοσμήματα, κτλ.), γίνεται με αρκετούς τρόπους, καθώς σκοπεύουμε να παρέχουμε ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση στους πελάτες μας. 

1. Παραγγελία μέσω e-shop www.nassdress.gr

Ανακαλύψτε τον κατάλογο μας στο online κατάστημα nassdress.gr, όπου μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας με ή χωρίς λογαριασμό. Η παραγγελία ορίζεται ως ολοκληρωμένη μόνο όταν έχει ολοκληρωθεί η πληρωμή, ανεξαρτήτως τρόπου πληρωμής.

2. Παραγγελία μέσω Social Media chat ή messaging

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας εξερευνώντας τον κατάλογο μας στα Social Media και να μας στείλετε απευθείας τα προϊόντα που θέλετε να προμηθευτείτε, μέσω του live chat της εκάστοτε πλατφόρμας. Θα χαρούμε να σας καθοδηγήσουμε και να σας συμβουλεύσουμε σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

3. Παραγγελία μέσω τηλεφώνου

Καλέστε μας στα στοιχεία που θα βρείτε στην σελίδα Επικοινωνία και θα πραγματοποιήσουμε την παραγγελία σας τηλεωνικώς. Τα τηλέφωνα παραγγελιών είναι: 211 419 9948 και 69 36695330.

4. Παραγγελία (ή απευθείας αγορά) στο φυσικό κατάστημα

Επισκεφθείτε μας στο κατάστημα μας Αστυδάμαντος 1, Παγκράτι, Αθήνα 116 35. Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε από κοντά και να σας βοηθήσουμε με τις αγορές σας. Το κατάστημα λειτουργεί και ως Show Room, επομένως μπορείτε να μας καλέσετε και ώρες εκτός ωραρίου ώστε να κανονήσουμε την ημέρα και ώρα που σας βολεύει να μας επισκεφθείτε για να δοκιμάσετε τα ρούχα και τα αξεσουάρ μας.

5. Παραγγελία μέσω e-mail

Εάν προτιμάτε την ηλεκτρονική αλληλογραφία, μπορείτε να μας στείλετε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά στην σελίδα Επικοινωνία, συμπληρώνοντας την αντίστοιχη online φόρμα. Παρακαλούμε συμπεριλάβετε και τους κωδικούς προϊόντων στην παραγγελία σας ώστε να γίνει ορθή επιλογή των προϊόντων σας. Θα σας καλέσουμε άμεσα για να επιβεβαιώσουμε την παραγγελία και να σας ενημερώσουμε σχετικά με την εξέλιξη της.