1. Τρόποι παράδοσης

Οι αποστολές των παραγγελιών πραγματοποιούνται αποκλειστικά μέσω courier. Η εταιρεία μας συνεργάζεται με την ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ για να σας παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία αποστολής και παραλαβής προϊόντων.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε με την εταιρεία Courier στα τηλέφωνα: 210ΧΧΧΧΧ ώστε να ενημερωθείτε σχετικά με τους τρόπους πληρωμής κατά την παράδοση ή να τους ενημερώσετε σχετικά με τις λεπτομέρειες παράδοσης.

Κατά την καταχώρηση της παραγγελίας ο πελάτης επιλέγει την ταχυδρομική διεύθυνση στην οποία επιθυμεί να αποσταλεί η παραγγελία του, στην ενότητα «ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ».

Μόλις ολοκληρωθεί η καταχώρηση της παραγγελίας, αποστέλλεται αυτόματα email στον πελάτη με την ανάλυση της παραγγελίας του.

Δεν είναι δυνατή η αποστολή των παραγγελιών εκτός Ελλάδος με courier.

2. Έξοδα Αποστολής Παραγγελίας

Δωρεάν έξοδα αποστολής: Για αγορές οποιωνδήποτε προϊόντων συνολικού κόστους πενήντα (50) ευρώ και άνω ο πελάτης δεν επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής.

Χρέωση εξόδων αποστολής: Για αγορές οποιωνδήποτε προϊόντων συνολικού κόστους κάτω των ογδόντα (50) ευρώ ο πελάτης επιβαρύνεται με τα έξοδα αποστολής.

Εντός Αττικής τα έξοδα αποστολής είναι 2.80€ για πληρωμή με κάρτα και 4.5€ για πληρωμή με αντικαταβολή. 
Για την υπόλοιπη Ελλάδα είναι 4€ για πληρωμή με κάρτα 4.5€ για πληρωμή με αντικαταβολή. Επίσης για τις παραγγελίες εντός Αθηνών υπάρχει η δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης για παραγγελίες που θα υποβληθούν έως τις 12:00μ.μ. με κόστος 10.5€

3. Εναλλακτικοί τρόποι αποστολής

Αναζητάτε κάποιο συγκεκριμένο τρόπο αποστολής και παραλαβής για τις αγορές σας; Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας εξυπηρετήσουμε προσωποποιημένα με τον τρόπο που σας βολεύει.