Η απεριόριστη αγάπη μας για την μόδα και το πάθος μας για πρωτοτυπία ήταν μόνο δύο από τους λόγους που τον Ιούνιο του 2018 δημιουργήσαμε το πρώτο μας e-shop.

Ψάχνοντας και ανακαλύπτοντας τις καλύτερες επιλογές της αγοράς με συνεχείς νέες παραλαβές και ακολουθώντας πιστά και συνεχώς τις τελευταίες τάσεις της μόδας, ξεκινήσαμε να παρέχουμε τα προϊόντα μας ακόμα και στους πιο απομακρυσμένους προορισμούς της Ελλάδας! Έτσι, καταφέραμε να ανοίξουμε το Show Room μας σε φυσικό κατάστημα στο Παγκράτι, και να αναβαθμίσουμε το e-shop μας για να καλύπτει τις ανανεωμένες ανάγκες των πελατών μας.

Πιστεύουμε ότι η μόδα είναι ένα δικαίωμα για όλες μας, όχι μια πολυτέλεια για λίγες! Μετά από χρόνια στο εμπόριο, κυρίως σαν πελάτισσες, γνωρίζουμε ότι κάθε εμπειρία αγορών πρέπει να είναι πάντα μοναδική.

2018

Δημιουργήσαμε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, επιλέγοντας τα καλύτερα ρούχα για τις γυναίκες που θέλουν να ξεχωρίζουν και να φορούν ρούχα και αξεσουάρ με στυλ.

2019

Ανοίξαμε το Show Room μας σε φυσικό κατάστημα στο Παγκράτι. Πλέον η επιχείρηση μας έχει στέγη και μπορούμε να σας γνωρίσουμε και να σας εξυπηρετήσουμε από κοντά.

2022

Αναβαθμίζουμε το e-shop μας για να μπορούμε να σας προσφέρουμε τα προϊόντα μας με τον καλύτερο και πιο σύγχρονο τρόπο. Η σωστή online εξυπηρέτηση σας είναι προταιρεότητα!