Τρόποι πληρωμής/εξόφλησης παραγγελιών

Η εξόφληση/πληρωμή των προϊόντων μέσω των παραγγελιών που υποβλήθηκαν σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης και τους Τρόπους Παραγγελίας, γίνεται με τους εξής τρόπους:

1. Εξόφληση μέσω αντικαταβολής (μετρητά)

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας την στιγμή που θα την παραλάβετε, πληρώνοντας το αντίστοιχο ποσό της παραγγελίας με μετρητά στην εταιρεία courier που θα σας το παραδώσει. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με την εταιρεία courier για άλλες δυνατότητες πληρωμής, άλλους τρόπους παραλαβής ή οποιαδήποτε άλλη απορία σχετικά με την παράδοση στον χώρο σας.

2. Εξόφληση μέσω τραπεζικής μεταφοράς

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω μεταφοράς σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας. Η μεταφορά μπορεί να πραγματοποιηθεί με οποιοδήποτε τρόπο σας βολεύει, π.χ. μεταφορά μέσω i-bank ή κατάθεση σε φυσικό κατάστημα. Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι το ποσό θα καταλήξει ολόκληρο στον τραπεζικό μας λογαριασμό εάν το καταθέσετε μέσω άλλης τράπεζας, καθώς και ότι συμπεριλαμβάνεται ο κωδικός παραγγελίας e-shop στα σχόλια της κατάθεσης.

3. Εξόφληση μέσω πληρωμής σε κατάστημα (μετρητά ή κάρτα)

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας στο κατάστημα μας, με την χρήση μετρητών ή οποιασδήποτε χρεωστικής, πιστωτικής ή prepaid κάρτας. Η εξόφληση μπορεί να γίνει κατά την παραλαβή της παραγγελίας ή προκαταβολικά ώστε να σας την στείλουμε στον χώρο σας σε μεταγενέστερο χρόνο που επιθυμείτε (π.χ. στην περίπτωση δώρου).

4. Σύντομα: Πληρωμή online με κάρτα

Εϊμαστε σε διαδικασία υλοποίησης online συστήματος πληρωμών, ώστε να μπορείτε πολύ σύντομα να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας με χρήση κάρτας online.